Agder Energi

Agder Energi

I Agder Energi kan du være med på å gjøre verden litt bedre. Ikke bare ved å mene eller tro. Ved å gjøre. Vårt mål er å gi verden så mye fornybar energi som mulig. Vi skal klare det ved å være fremst i Norge på klimavennlige energiløsninger og å spille en nøkkelrolle i den europeiske kraftforsyningen.  Konsernets virksomhet omfatter produksjon, distribusjon og salg av energi, samt energitilknyttede tjenester.

Hvilke karrieremuligheter er det i bedriften?

Agder Energi tilbyr fagmiljø innen vind, vann, varme, strøm og trading. Fellestjenester som IT, HR, kommunikasjon, økonomi og regnskap står også sentralt. Vi oppfordrer interesserte kandidater til å følge med på stillingsutlysninger og registrere sin CV på aejobb.no.

 

Hvilke muligheter er det for sommerjobb?

Flere av selskapene i Agder Energi tilbyr hvert år spennende sommerjobber. Å ha sommerjobb i Agder Energi er en gylden mulighet til å skaffe seg kontakter og bli kjent i konsernet. Sommerjobbere får faglig oppfølging fra dyktige og erfarne medarbeidere, i tillegg til å være del av et sosialt fellesskap. Følg med på aejobb.no.

 

Hvilke muligheter er det for å skrive bachelor-/masteroppgaver?

Agder Energi har en rekke ulike problemstillinger vi ønsker hjelp fra studenter til å løse. Vi har en enorm bredde i det vi driver med, så både realfag og ulike ingeniørkompetanse trengs, samt økonomer og samfunnsvitere. Mange nyutdannede har fått tilbud om jobb i Agder Energi etter å ha skrevet oppgaver tilknyttet virksomheten. Les mer på aejobb.no for å finne oversikt over aktuelle problemstillinger.

 

Hvilke muligheter er det for å være trainee i Agder Energi?

Agder Energi er en av virksomhetene som er tilknyttet Trainee Sør. Trainee Sør er et traineeprogram for nyutdannede mennesker på Sørlandet. Neste unike mulighet for å søke om plass på programmet blir offentliggjort på traineesor.no i løpet av mars. Kandidatene som velges ut starter på programmet i september.

 

For studenter/nyutdannede:

Agder Energi har et arbeidsmiljø og en prestasjonskultur som tiltrekker og videreutvikler engasjerte og kompetente medarbeidere.

Ung i AE er en felles plattform for de unge i konsernet, men arenaen fungerer også som en møteplass uavhengig av alder. Nettverket skal bidra til økt trivsel og sosialt samhold på tvers av selskaper og lokasjoner. Flere ganger årlig arrangeres ulike fellesaktiviteter som foredrag, workshops, middager og ekskursjoner.  SøknadsprosedyrePå utkikk etter jobb? Eller sonderer du bare terrenget? Uansett kan du registrere deg i vår cv-database på aejobb.no.Ledige stillinger publiseres på aejobb.no.

 

Generell søknad

Registrer din cv og send inn en generell søknad. Vi sjekker kontinuerlig vår database over aktuelle kandidater, og vil vurdere deg for andre ledige stillinger. Husk å beskrive hvor og hva du ønsker å jobbe med. Info om bedriften:

Agder Energi
Postboks 603
Lundsiden
4606 Kristiansand
www.aejobb.no

Kontaktperson mht rekruttering i bedriften:
Tor Wikstøl
916 86 307
tor.wikstol@ae.no

PAGE TOP