Ingeniører

Økonomer

Ledere

Analytikere

bedrifter som samarbeider med oss får alt i ett

Vi i linjeforeningen Indøk Sør er alltid på jakt etter nye samarbeidspartnere. Vi ønsker både rene sponsorater og sponsoravtaler øremerket kurs eller sertifiseringer hjertelig velkommen.     

Indøk Sør kan tilby din bedrift en unik mulighet til å komme i kontakt med Sørlandets beste hoder! 

Er dette av interesse? Benytt kontaktskjemaet under for mer informasjon om priser og muligheter.

h
l
  • Indøk Sør fungerer som bindeledd mellom bedrifter og studentene ved Universitetet i Agder, avdeling Grimstad. Våre studenter har ulik teknisk bakgrunn og har bachelorgrad innen IKT, Bygg, Fornybar energi, Mekatronikk og mye mer. Utover en ingeniør bachelorgrad tar studentene våre en mastergrad som inneholder økonomi, prosjektering og ledelse.   
  • Som sponsor av Indøk Sør inngår en bedriftspresentasjon/speedintervju ved UiA pr. semester eller tilrettelegging for ekskursjon til deres bedrift. Vi har et tett samarbeid med de andre linjeforeningene ved UiA og inviterer de gjerne med på arrangementer i regi av Indøk Sør hvis ønskelig. 
  • Indøk Sør jobber aktivt for å få frem studentprosjekter på bachelor og masternivå mellom UiA og bedrifter. Gjennom et samarbeid ønsker vi å legge til rette for at studenter ved UiA skal skrive master- eller bacheloroppgave i din bedrift.
  • Bedriftens logo vises på hovedsiden til Indøk Sør og under samarbeidspartnere, og dere vil bli omtalt som partner ved presentasjoner av Indøk Sør. Når din bedrift ønsker å publisere artikler eller lyse ut jobber/sommerjobber kan dette gjøres gjennom våre digitale kanaler. Vi vil jobbe aktivt for å promotere og opplyse om nettopp dere til våre studenter.
  • Indøk Sør legger til rette for din bedrifts deltagelse på Karrieredagen UiA, som er en av landets største karrieredager for studenter.  

ta kontakt

PAGE TOP