Ny Student

Idrett

Idrett er veldig populært blant studenter i Grimstad. GSI tilbyr et bredt spekter av ulike idretter som for eksempel squash, innebandy, fotball, svømming, lacrosse og håndball.

Sosialt

Det finnes et hav av sosiale tilbud for studenter i Grimstad, blant annet er quiz på Bluebox meget populært på torsdager. Bluebox er studentenes hus som rommer ulike arrangement.

Hei Alle Nye Studenter

Indøkstudiet kan velges som et femårig og et toårig løp. Dersom man skal begynne på masteren og ta et toårig løp, har IndøkSør fått til en avtale, sammen med fadderstyret, som gjør at det vil være 5. klasse indøkstudenter som blir fadder for de nye indøkstudentene. Med dette håper vi å få til et godt samhold mellom 4. og 5. klasse allerede fra skolestart.

Studentmiljø

Universitetet i Agder er kjent for sitt gode studentmiljø med studenter fra hele landet. Fadderuken i begynnelsen av studieåret gjør det enkelt å bli kjent med sine egne klassekamerater så vel som studenter på de ulike linjene. Indøkstudentene reiser hvert år på hyttetur til Gautefall og det oppfordres til å bli med. Det arrangeres også julebord, galla og studietur til utlandet på våren.

IndØk har egne lokaler i 1 etasje ved campus Grimstad, rom A1 120. Her har en gode arbeidsforhold gjennom et åpent kontorlandskap. Det er ingen faste plasser i lokalene og studentene kan derfor lett danne grupper og samarbeide på tvers av klassetrinnene. Rommet inneholder også låsbare-skap som er til utlån til indøkstudenter.

PAGE TOP