Mandag 28. oktober kom traineer fra Agder Energi og Trainee Sør for å snakke om Agder Energi og mingle litt med oss studenter. Til sammen over 40 studenter fra flere linjeforeninger var med, hovedsakelig fra IndØk, Fornybar Energi og Innovasjon, for å lære mer om hva Agder Energi driver med og mulighetene i selskapet. Etter presentasjonen ble det servert pizza og mineralvann, og det var også gode muligheter for å snakke med traineene som flere av studentene utnyttet.

Agder Energi var representert ved HR-rådgiver og fem traineer med ulik studiebakgrunn, blant annet fra IndØk UiA. De ga oss et innblikk i deres arbeidshverdag, fortalte om hvordan de fikk jobb hos Agder Energi og promoterte muligheter for masteroppgaver, internships og jobber. Vi fikk høre om NODESmarket hvor Agder Energi sammen med Statnett, Glitre Energi og Mørenett skal teste ulike teknologiske løsninger for å utløse mer fleksibel strømbruk hos kunder, noe som er av stor nødvendighet i fremtidens kraftsystem.

Se bilder fra arrangementet på vår instagram

Vi takker vår kjære sponsor Agder Energi for en meget god og interessant bedriftspresentasjon.  Vi er mektig imponert over hva Agder Energi, ved hjelp av innovasjon, kompetanse og høye ambisjoner, får til både lokalt i Agder-regionen, nasjonalt, men også internasjonalt.

Vi gleder oss til neste anledning med Agder Energi og Indøk Sør i lag.

PAGE TOP