Acando ble nylig en del av CGI, verdens femte største IT-konsulentselskap. De er et moderne teknologi- og konsulentselskap som jobber med digitalisering i offentlig og privat sektor.  Totalt utgjør CGI Norge nærmere 900 medarbeidere fordelt på kontorer i Oslo, Asker, Sarpsborg, Tønsberg, Stavanger, Haugesund, Bergen, Ålesund, Molde og Trondheim.

Onsdag 11. september tok CGI turen til Grimstad for å presentere mulighetene i deres selskap for omtrent 30 IndØk- og Datastudenter. Bedriftspresentasjonen begynte 16.15 og varte i en time. I presentasjonen ble det snakket om jobbmuligheten i CGI med hovedvekt på deres 3-årige talentprogram. Det ble også snakket om hvordan CGI legger opp til personlig utvikling og kompetanseheving. Rett etter presentasjonen ble vi tatt med i minibuss og taxi til Apotekergaarden hvor det ble servert mat og drikke. Her ble det også mulighet for mingling som flere ivrige IndØk- og Datastudenter benyttet seg muligheten av.

Vi takker for en hyggelig kveld med et spennende og interessant selskap. Vi setter stor pris på selskaper som tar seg turen til oss for å komme i kontakt med våre engasjerte og motiverte studenter.

PAGE TOP