Onsdag 29. januar var det Engasjer Deg-dagen på Universitetet i Agder. Flere linjeforeninger hadde stands og ulike konkurranser. Det var flere aktiviteter, arrangement, foredrag og muligheter for å engasjere seg. I år var Indøk Sør dessverre ikke tilstede på campus da vi var på vår årlige hyttetur til Gautefall.

Indøkstudenter på UiA er sannsynligvis blant de mest engasjerte og aktive på UiA. Vi har mange studenter som er dypt engasjert i blant annet: Karrieredagen, Start UiA, GSI, Innow AS, Young Industrial Innovators, Indøk Sør, ENT3R, Tekna, og mye mer.

Indøk Sør sin leder, Therese Svensen, har dette å si om å engasjere seg:

Jeg er engasjert som leder av Indøk Sør samtidig som jeg jobber som studentmentor i UiA Nyskaping. Tidligere har jeg også vært engasjert i Fadderstyret. Dette har gitt meg erfaring med å være leder for et team og organisere og promotere arrangement. Å ha et verv i en forening har vist meg hvor viktig studentengasjement er for miljøet på UiA, i tillegg til at det alltid er morsomt å jobbe med. Som en ekstra bonus har jeg fått positive tilbakemeldinger på mitt engasjement i møte med potensielle arbeidsgivere.  Anbefaler alle å engasjere seg i minst en aktivitet i løpet av studiet.

Engasjer deg du også!

PAGE TOP