Igjen ble tradisjonen med hyttetur til Gautefall avhold fra 22.januar til 24.januar! Det nye semesteret ble innviet ved å invitere 4- og 5-klasse Indøk studenter for sosiale dager med felles middag, rebus og annet sprell.

Det var leid 2 store hytter som begge hadde svømmebasseng, boblebad og badstue. Med 2 etasjer var det god plass til de 35 personene som var påmeldt. Oppmøte og innsjekk på hyttene ble satt til klokken 16.00. Nesten alle hadde klart å finne frem til rundt klokken 17.00, ettersom det var veldig glatt føre på veien fra Grimstad til Gautefall.

Den første dagen ble det servert Chili con Carne med ris og tzatziki fra Apotekergaarden. Alle var fornøyde med maten, selv om det tok lang tid å koke risen. Senere denne dagen koste alle seg med drikkevarer, snacks, spill og bading!

Neste dag kunne folk dra på langrennski, men de fleste holdt seg innendørs, badet eller grillet pølser utenfor hytten. Senere på dagen ble det avholdt et rebusløp laget av Ruth og Anne Margit fra 5. klasse. Dette var meget vellykket og folk fikk prøvd seg på ulike oppgaver, samt jobbet sammen i grupper for å bli bedre kjent. Videre utover kvelden ble det igjen fokusert på det sosiale uten fastsatt opplegg.

Utsjekk fra hyttene var klokken 12.00, og begge hyttene ble ryddet og vasket før avreise.

Alle var ute av dørene til fastsatt tid, og turen gikk hjemover til Grimstad igjen! Med varmegrader i luften hadde veiene tilbake blitt til skøytebane, men alle kom seg trygt hjem og hadde fått seg vellykkede dager på Gautefall!

Vi gleder oss allerede til neste års tur!

 

      

PAGE TOP