Hvert år, i starten av februar, arrangeres Karrieredagen (KD) på Universitetet i Agder, Campus Grimstad. Og hvert år er mange indøkstudenter en del av dette viktige arrangementet, både som frivillige og i styret til KD. I år er blant andre 5. klassingene Rayan (leder) og Bjørn Henrik (økonomi- og bedriftsansvarlig) og 4. klassingene Ola (arrangementansvarlig) og Nicolay (nestleder) med i styret.

I år har det vært stor pågang blant bedrifter og til slutt fikk 75 bedrifter/organisasjoner muligheten til å komme for å presentere sin bedrift på stand foran nysgjerrige sørlandsstudenter. Konferansier for anledningen var Alex Rosen. På kvelden var det bankett for bedriftene og de som har jobbet med KD. Her ble det delt ut 30 000 kr i premie som en del av idekonkurransen som hvert år blir arrangert sammen med KD. Vinnerideen var indøker Bjørn med på, gratulerer!

Blant gullbedriftene var i år Sparebank Sør, Capgemini, GCE Node og Sopra Steria. Årets sølvbedrifter inkluderte Bouvet, Lyse, mnemonic, EVRY, Confirmit, Sykehuspartner, MHWirth, Experis, Multiconsult, DNB, NOV, Norconsult.

Nytt av året, og ekstra gøy var at to studentbedrifter var en del av KD. Både studentkonsulentselskapet Young Industrial Innovators og det nyoppstartede selskapet Innow AS. Begge disse med sterk tilknytting til IndØk i form av ledere og ansatte som går IndØk på ulike trinn.

Foto i denne artikkelen er hentet fra UiA sine hjemmesider.

PAGE TOP