Microsoft bedriftspresentasjon

Bedriftsbesøk med Microsoft

Torsdag 9 oktober var Microsoft på besøk hos oss i Grimstad. De hadde med seg fire representanter hvor tre av de er traineer.

En av grunnene til at de var på besøk hos oss er at de rekruterer for tiden til sitt traineeprogram og de oppfordrer alle til å søke da fristen går ut allerede 10.10.2014. Mer om traineeprogrammet kan en finne ut av her: MACH trainee microsoft

Microsofts trainee program tar inn hele 1000 traineer globalt hvert år i 60 land. Her i Norge har det blitt tatt opp 7 traineer høsten 2014 og de ser for seg å rekruttere 10 nye høsten 2015. Som trainee i Microsoft har er man fast ansatt og programmet strekker seg over en tidshorisont på 18-24 mnd hvor man blir satt i en stilling hvor man får stort ansvar og mulighet til å utvikle seg til å bli god på det man driver med. 
 

Utover dette fortalte representantene om hvordan det var å jobbe i Microsoft og hvor mange muligheter de hadde til å utvikle seg selv samt jobbe med det de interesserte seg for. I Microsoft har de nemlig den filosofien at en skal ha det gøy på jobb og trives. Dette er også en av grunnene til at Microsoft har vært blant de topp tre i kåringen «great place to work» hvert år de siste 10 årene. 

I Microsoft får en også muligheten til å prøve seg på nye arenaer, eller rettere sagt man blir oppfordret til å gå inn i nye stillinger for å tilegne seg ny kunnskap og utvikle seg selv. Med andre ord er Microsoft en svært dynamisk arbeidsplass.

Vi i Indøk Sør vil takke Microsoft for at de stilte opp og vi oppfordrer alle som syntes trainee programmet virket spennende å søke.

PAGE TOP