Indøk Sør hadde gleden av å arrangere bedriftspresentasjon med Trainee Sør onsdag 19. februar. Alle masterstudenter ved Tek.Real og Handelshøyskolen i Grimstad var invitert til bedriftspresentasjonen. Etter presentasjon og quiz ble det servert pizza og brus 🙂

Trainee Sør var representert ved Anna og fire traineer: Maria (Innovasjon, UiA), Maria (Elektronikk og AI, UiA), Max (IndØk, UiA) og Erik (IndØk, NTNU). De snakket om varierte arbeidsoppgaver hos blant annet Nye Veier, Grimstad kommune og Sørlandet Sykehus.

Vi fikk også høre Anna, daglig leder i Trainee Sør, fortelle om hensikten med Trainee Sør. Trainee Sør er en god mulighet for de som vil prøve seg i flere virksomheter og med ulike arbeidsoppgaver. De består av omtrent 40 virksomheter. De er per nå 25 traineer og tar inn 7-8 traineer hvert halvår. Trainee Sør jakter etter talentfulle teknologer (fortrinnsvis innen IKT, automatisering, bygg & anlegg, fornybar energi, planlegging og industriell økonomi) økonomer, organisasjon og innovasjon. Som trainee får du unike muligheter både innen privat næringsliv og offentlig forvaltning. Programmet varer i 18 måneder, hvor man er i tre ulike bedrifter i seks måneder som bidrar til allsidig arbeidserfaring, oppbygging av nettverk og ikke minst faglig og personlig utvikling.

Etter presentasjonen fikk studentene anledning til å snakke med de engasjerte traineene.

Takk for at dere tok turen til oss i Grimstad i år igjen!

PAGE TOP